سالاد بادنجان | سالادها

مواد لازم :
بادمجان 4 عدد
سس مايونز 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ پخته 3 عدد
جعفري ساطوري شده 3 قاشق سوپخوري
پياز سبز 50 گرم
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
سركه 2 قاشق سوپخوري
آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري
نمك قدري

طرز تهيه :

بادنجان ها را در فر يا روي آتش كبابي ميكنيم بطوريكه كاملا پخته شود , بعد پوست و سر و تخم بادنجان را ميگيريم و ساطوري ميكنيم آنگاه سس مايونز را با آب ليمو و روغن زيتون و كمي نمك و فلفل مخلوط ميكنيم و جعفري خرد شده را در سس ميريزيم و سير يا پيازچه خرد شده را بآن اضافه ميكنيم , بادنجان را نيز ميريزيم و بهم ميزنيم , بعد تخم مرغهاي سفت را داخل سالاد رنده ميكنيم و كمي بهم ميزنيم , ممكن است در اين سالاد سه تا چهار تكه كوچك گوجه فرنگي پوست گرغته نيز اضافه كنيم , سالاد را در ديس ميريزيم و اطراف آنرا با حلقه گوجه فرنگي يا تربچه تزيين ميكنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر