سوپ برشت | سوپ ها

مواد لازم :
آب گوشت 1 گالن
آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي 4 قاشق سوپخوري
شكر 1 قاشق سوپخوري
سركه 1 قاشق سوپخوري
آب چغندر 3 فنجان
سير 1 لپه
پياز 5 کيلو
فلفل سبز 2 دانه
خامه ترش قدري
نمك قدري
كلم 5 کيلو
لبو 0.5 کيلو
طرز تهيه :

پيازهاي خرد شده را مدت 15 دقيقه در کره سرخ کنيد و لبو و آبگوشت را در آن بريزيد و بگذاريد مدت 15 دقيقه روي آتش ملايم بپزد سپس رب گوجه فرنگي ، سير و فلفل سبز به آن افزوده مدت 15 دقيقه الي 20 دقيقه بپزد
آب چقندر و آب ليمو ترش و شکر و سرکه را ريخته مدت دو الي سه دقيقه همش بزنيد مقداري نمک بريزيد و با خامه ترش به سر سفره آوريد .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر