سالاد ميگو با آنديو | سالادها

مواد لازم :
ميگو تاره 500 گرم
آنديو خام خرد شده 500 گرم
تخم مرغ پخته 5 عدد
ليمو ترش 2 عدد
سس فرانسه 1 فنجان

طرز تهيه :

تخم مرغ پخته شده سفت باشد , ليموترش كمي درشت باشد , يا از سس خامه يا سس هزار جزيره استفاده شود .
بهتر است اين سالاد را در كاسه بلورين كم عمقي تهيه كنيم برگهاي زرد آنديو را جدا مي نمائيم و انديوها را مي شوئيم از وسط دو نيم مي نمائيم و در كاسه بطور ايستاده مي چينيم ميگو ها را وسط مي ريزيم مقداري سس روي انها مي دهيم تخم مرغها را چهار قاچ مي كنيم و ليمو ترش را بشكل پرهاي پرتقال ميبريم و دور آنديوها يك در ميان تخم مرغ و ليموترش را مي چينيم و بقيه سس را در سس خوري مي ريزيم و با سالاد سر ميز مي بريم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر