آبگوشت روستايي | آبگوشت ها



مواد لازم :
هندوانه 2 عدد
كرفس خرد شده قدري
نخود فرنگي 2 قاشق سوپخوري
لوبيا سفيد 2 قاشق سوپخوري
آب سبزي 0.3 ليتر
آب گوشت 0.7 ليتر
پياز 1 عدد
گل كلم 1 عدد
سيب زميني 2 عدد
كره قدري
شكر قدري
نمك قدري

طرز تهيه :
هويج را خرد نموده پياز و کرفس را حلقه حلقه بريده و بآن کمي نمک و شکر افزوده مدت نيم ساعت در آبگوشت مخلوط با کره روي آتش بپزيد . همينکه آب بجوش آمد ، سيب زميني ها را خرد کرده با نخود و لوبيا ، در آبگوشت بريزيد و بگذاريد نيم ساعت ديگر بجوشد .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر