آش غوره | آش ها

مواد لازم:
برنج= 1 ليوان
لپه= نصف ليوان
سبزي ( نعناع ، شويد و برگ چغندر)= نيم كيلو
گوشت چرخ كرده=200 گرم
پياز =1 عدد
آبغوره =نصف ليوان
نمك فلفل زردچوبه و نعناع داغ و پياز سرخ شده=به اندازه كافي

طرز تهيه:
پياز را روي گوشت رنده مي كنيم نمك و فلفل و زردچوبه مي زنيم و آنرا بصورت كوفته ريزه در مي آوريم و كمي آنرا تفت مي دهيم .
لپه و برنج را مي گذاريم پخته شود سبزي را كه تميز و خرد كرده ايم با نمك و فلفل و مقداري آب داخل لپه و برنج مي ريزيم تمام مواد كه خوب پخته شد كوفته ها را داخل آن مي ريزيم و آبغوره را به آن اضافه مي كنيم وقتي كه آش خوب جا افتاد آنرا در سوپ خوري مي ريزيم و روي آنرا با نعناع داغ و پياز داغ تزيين مي كنيم .

نكته: اين آش بستگي به ذائقه ما دارد كه ترشي آن چقدر باشد ؛‌كم يا زياد .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر