خوراک چیلی | غذاهای گوشتي

طعم و بافت تر و تازه چهار فلفل دلمه ای موجود در این خوراک پرمایه گوشت و لوبیا، آنرا به غذایی از محصولات دستچین و بسیار لذیذ تبدیل کرده است.
مواد لازم (برای 10 نفر) :
لوبیا چیتی خشک=1 و 3/1 پیمانه
آب=8 پیمانه
گوجه فرنگی، پوست گرفته و خرد شده که در 2 لیوان آب پخته شده باشد=800 گرم
فلفل دلمه ای متوسط خرد شده=4 عدد
پیاز متوسط خرد شده=4 عدد
سیر ریز خرد شده=2 حبه
گوشت گوساله چرخ کرده=1 کیلو
گوشت چرخ شده مرغ=نیم کیلو
جعفری تازه خرد شده=2/1 پیمانه
پودر چیلی=3/1 پیمانه
نمک=2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه=2 قاشق چایخوری
زیره سبز=2 قاشق چایخوری
روغن=کمی
طرز تهیه:
1. لوبیاها را بشویید. در یک قابلمه چدنی یا قابلمه ای با دیواره ضخیم، لوبیاها را با 4 پیمانه آب بجوشانید، شعله را کم کرده و بگذارید تا 2 دقیقه آهسته بجوشد. ظرف را از روی شعله برداشته، با پارچه بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید. (میتوانید لوبیاها را در آب سرد هم خیس کرده و بگذارید 6 تا 8 ساعت خیس بخورد)
2. آب لوبیاها را خالی کنید و در همان قابلمه با 4 لیوان آب باقیمانده بجوشانید. شعله را کم کرده و بگذارید یک تا یک و نیم ساعت آهسته بجوشد و نرم شود. سپس مقداری از آب آنرا خالی کنید به طوری که تنها ¾ مایع موجود باقی بماند. گوجه فرنگیهای جوشیده و پخته را با آب آن داخل قابلمه بریزید، فلفل دلمه ای، پیاز و سیر را اضافه کنید.
3. در یک ماهیتابه بزرگ گوشتها را در کمی روغن تفت دهید تا ای رنگ شود (میتوانید این کار را در دو مرحله، هربار با نیمی از گوشتها انجام دهید).
4. گوشت را به قابلمه اصلی اضافه کنید، جعفری، پودر چیلی، نمک، زیره سبز و فلفل سیاه را افزوده و بگذارید بجوش بیاید. سپس مواد را به مدت 1 ساعت روی حرارت متوسط/کم بپزید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر