سوپ جو | سوپ ها

مواد لازم :
جو پوست گرفته 100 گرم
آب گوشت 5 فنجان
هویج 3 قاشق سوپخوري
خامه 100 گرم
سس سفيد 2 فنجان
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :

بهتر است جو را بعد از شستن يكي دو ساعت خيس كنيم تا زودتر بپزد بعد جو را با آب گوشت ميگذاريم بپزد و كاملا لعاب بيندازد و هويج را اضافه ميكنيم بعد از چند جوش كه هويج پخته شد سس سفيد را داخل سوپ ميريزيم و ميگذاريم سوپ آهسته بجوشد و كمي غليظ شود سوپ را در سوپخوري ميريزيم و خامه را روي آن ميدهيم ممكن است كمي جعفري خرد كرده نيز روي سوپ بپاشيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر