آش دوغ | آش ها

مواد لازم برای 6 نفر:
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز=2 عدد
آرد برنج=نصف لیوان
تخم مرغ=2 عدد
سبزی(تره،گشنیز و سیر)=1 کیلو
نخود و لوبیای پخته=2 لیوان
برنج=نصف لیوان
دوغ=4 کیلو
روغن،نمک و فلفل=بمیزان لازم
پیاز داغ=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوشت را با نمک،فلفل و پیاز مخلوط می کنیم و بشکل قلقلی ریز درمی آوریم. سپس در کمی روغن تفت می دهیم. دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم(برای اینکه نبرد).
وقتی مخوط جوش آمد سبزی،پیاز داغ،کوفته ریزه،نخود و لوبیا را (در صورت تمایل)اضافه می کنیم و همراه فلفل فراوان می گذاریم تا آش جا بیفتد. روی آن را با فلفل،روغن و پیاز داغ تزئین می کنیم. این آش را بدون نخود و لوبیا هم می توان پخت ولی در پخت سنتی این غذا بیشتر از نخود به تنهایی استفاده می شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر