پسته پلو | پلو و چلو

مواد لازم :
برنج =1 كيلو
پسته تازه بدون پوست=نيم كيلو
شويد=نيم كيلو
گوشت يا مرغ =نيم كيلو
زعفران ساييده =نصف قاشق چاي خوري
سيب زميني متوسط =2 عدد
نمك و روغن =به اندازه كافي
طرز تهيه:
برنج را با نمك خيس مي كنيم شويد را که تميز کرده و شسته ایم و خرد مي كنيم . مرغ يا گوشت را تكه تكه کرده و با پياز و ادويه می پزیم.
مغز پسته را نصف مي كنيم، و با برنج مي جوشانيم و آبكش مي كنيم براي ته ديگ سيب زميني ها را حلقه حلقه مي كنيم ته ظرف مي گذاريم بعد برنج ، پسته وشويد را مي ريزيم اين كار را تكرار مي كنيم تا مواد تمام شود زعفران را در آب حل کرده و روي برنج مي ريزيم و برنج را دم مي كنيم سپس پلو را در ذیس مي كشيم و گوشت يا مرغ را روي برنج مي گذاريم .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر