کله جوش | آبگوشت ها

مواد لازم :
گوشت چرخ كرده 500 گرم
پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري
گردو 3 قاشق سوپخوري
كشك 2 فنجان
نعناع 1 قاشق سوپخوري
روغن 150 گرم
نمك قدري

طرز تهيه :
گوشت را با يکي دو عدد پياز رنده شده و کمي نمک و فلفل مخلوط ميکنيم و کوفته ريزه درست مي نمائيم روغن را در ظرفي ميريزيم روي آتش ميگذاريم داغ که شد کوفته ها را در روغن کمي سرخ ميکنيم نعناع را روي کوفته ميريزيم و يک تفت ميدهيم در صورت تمايل يک قاشق مربا خوري زرد چوبه بآن ميزنيم و يک ليوان آب و کمي نمک داخل کوفته ميريزيم و پياز داغ را اضافه ميکنيم بعد از چند جوش که آب کوفته نصف شد ، کشک را بآن مخلوط ميکنيم بعد از يکي دو جوش ظرف را از روي آتش بر ميداريم کمي گردو بآن مخلوط ميکنيم در ظرف ميکشيم کمي هم گردوي خورد کرده روي آن ميپاشيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر