سوپ سبزی | سوپ ها

مواد لازم :
پياز 1 عدد
فلفل سبز دلمه اي 1 عدد
شلغم 1 عدد
كرفس خرد شده 1 فنجان
كلم 2 فنجان
سيب زميني 2 فنجان
كاهو 1 فنجان
اسفناج 2 فنجان
جو پوست گرفته 1 فنجان
كره 100 گرم
آب گوشت 5 فنجان
شير هموژنيزه 1 فنجان
اسپاگتي 1 فنجان
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :

اين سوپ از لحاظ مواد غذايي بسيار غني است , بدينجهت اشكالي ندارد اگر يكي دو نوع سبزيهاي آن ريخته نشود.
پياز و فلفل و شلغم و كرفس و كله كاهو را باندازه يك بند انگشت خرد مي كنيم و با كلم خرد شده مخلوط و در روغن كمي سرخ مي كنيم , بعد آب گوشت را اضافه مي نمائيم ( در صورتيكه شير مصرف كنيم ابتدا با يكي دو ليوان آب سبزيجات نيمه پز شود , بعد سيب زميني خرد شده و اسفناج و ترشك را مخلوط ميكنيم و داخل ساير سبزيها مي ريزيم و ميگذاريم تمام سبزيها با حرارت ملايم بپزد ولي زياد له نشود , بعد ا كمي نمك مي ريزيم اسپاگتي را جداگانه در آب جوش و نمك مي جوشانيم تا پخته و نرم شود , و به سوپ اضافه ميكنيم و بعد از چند جوش سوپ را در سوپخوري ميكشيم .
اگر بخواهيم آب اين سوپ كمي غليظتر شود ممكن است يك قاشق سوپخوري آرد را در 50 گرم كره سرخ كنيم و وقتي سوپ كاملا آماده شد داخل آن بريزيم و بعد از دو سه جوش سوپ آماده است.
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر