سوپ سیب زمینی | سوپ ها

مواد لازم:
سیب زمینی= 500گرم
هویج= 2عدد
کرفس= 3 شاخه
جعفری= 100گرم
تره فرنگی= یک عدد
خامه= 100گرم
روغن مایع= یک استکان
آبلیمو= 4/1 پیمانه
نمک و فلفل= از هر کدام 2/1 قاشق چایخوری
پنیر گودا=200 گرم
جوز هندی= یکعدد
طرز تهیه:
کرفس، هویج، سیب زمینی، جعفری و تره فرنگی را خرد می کنیم. روغن را در قابلمه ریخته و هویج، کرفس، تره فرنگی و سیب زمینی را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت کمی تفت می دهیم. سپس به این مواد آب افزوده و می گذاریم تا کاملاً بپزند. در صورت تمایل پس از پختن می توانید مواد را کاملاً له کنیم. سپس جعفری، آبلیمو، نمک، فلفل و خامه را به مواد اضافه کرده و مجدداً سوپ را روی حرارت قرار می دهیم. کمی از جوز هندی را روی موادمان رنده می کنیم؛ پنیر گودا را خرد کرده و در ظرفی که می خواهیم سوپ را سرو کنیم میریزیم، سپس سوپ را روی پنیر ریخته و با جعفری آنرا تزئین می کنیم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر