آبگوشت به | آبگوشت ها

مواد لازم :
گوشت ماهيچه گوسفندي 750 گرم
به 500 گرم
آلو قيسي 250 گرم
ليمو عماني 5 عدد
روغن 4 قاشق سوپخوري
پياز 3 عدد
زردچوبه 1 قاشق مرباخوري
فلفل قدري
نمك قدري
رب گوجه فرنگي قدري

طرز تهيه :
پياز را خرد و با روغن بحدي سرخ مي کنيم که طلائي شود ، بعد لپه را تميز مي کنيم و مي شوئيم و با پياز يک تفت مي دهيم ، سپس گوشت را تکه تکه مي سازيم و داخل پياز و لپه مي ريزيم و حرارت را ملايم مي کنيم تا آب گوشت کشيده شود ، بعد زرد چوبه را اضافه مي نمائيم و بهم مي زنيم ، بعد 5 تا 6 ليوان آب سرد داخل گوشت مي ريزيم و مي گذاريم جوش بيايد ، بعد در ظرف را محکم مي بنديم و حرارت را ملايم مي کنيم ، کمي که آبگوشت جوشيد و نيم پز شد ليمو عماني را تکه تکه مي کنيم و هسته آنرا مي گيريم و داخل آبگوشت ميريزيم و مي گذاريم گوشت کاملا بپزد ، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سيب زميني اسلامبولي يا پشندي را پوست مي کنيم و با کمي نمک ، فلفل و نيم کيلو به پوست کنده و خرد شده ( اگر خواستيد 250 گرم آلو قيسي نيز اضافه کنيد تا طعم آن ترش و شيرين شود ) داخل آبگوشت مي ريزيم و مي گذاريم همگي بپزند .
مي توانيم تمام مواد را در ظرف بکشيم و سر ميز ببريم و يا يکي دو قطعه گوشت با دو سه عدد سيب زميني و کمي لشه با آبگوشت در ظرف بکشيم و بقيه مواد را خوب بکوبيم و گوشت کوبيده تهيه کنيم و در ديس بکشيم . بديهي است اگر با مقدار آب تعيين شده فوق گوشت نپزد بايد مقداري آب گرم بآن اضافه نمود . ممکن است يک قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي باين آبگوشت اضافه کنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافيست


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر