کباب ترکی | غذاهای گوشتي

گوشت چرخ کرده= نیم کیلو
گوجه فرنگی= 4 عدد
پیاز= یک عدد متوسط
آرد گندم= نصف پیمانه
روغن و ظرف گود برای سرخ کردن
برنج در صورت تمایل
طرز تهیه:
گوشت ها رو با پیاز رنده شده مخلوط میکنی و چنگ میزنی و بعد به اندازه گردو تو دستت درستشون میکنی و بعد آرد رو که توی بشقابی ریختی گوشت ها رو روی آرد قل میدی تا همه سطحش یک لایه نازک آردی بشه و بعد گوشت های فلفلی رو توی روغن که گذاشتی حسابی داغ شده میاندازی و میذاری سرخ بشن بعد در میاری و میچینی تو ظرف تا روغنشون گرفته بشه . حالا گوجه فرنگی ها رو رنده میکنی و با کمی نمک و فلفل قرمز توی یه قابلمه میریزی به همراه کمی روغن زیتون و میذاری بپزه و بصورت رب و غلیظ در بیاد حالا گوشت ها رو توی اون سس گوجه فرنگی در حال جوش میریزی و میذاری کمی به خورد گوشت ها بره و بعد همونطوری سرو میکنی . میتونی با برنج هم سرو کنی

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر