آش کلم قمري | آش ها

مواد لازم :
كلم قمري 1500 گرم
برنج 200 گرم
پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ كرده 500 گرم
لپه 75 گرم
زردچوبه 1 قاشق مرباخوري
روغن 150 گرم
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :
در صورتيکه گوشت چرخ شده باشد با کمي نمک و يک عدد پياز رنده کرده مخلوط ميکنيم و کوفته ريزه درست مي کنيم و در کمي روغن سرخ مي نمائيم در صورتيکه گوشت مغز ران باشد آنرا بشکل قيمه خرد کرده با پياز سرخ کرده تفت ميدهيم و مقداري آب مي ريزيم لپه را نيز اضافه ميکنيم و ميگذاريم با حرارت ملايم گوشت و لپه بپزد (بديهي است در صورتيکه کوفته ريزه تهيه کرده باشيم مدت طبخ آن کوتاهتر خواهد بود) ، بعد کلم را پوست مي کنيم و خرد ميکنيم داخل گوشت ميريزيم برنج را نيز مي شوئيم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه مي نمائيم و حرارت را ملايم ميکنيم و گاهي نيز آش را بهم ميزنيم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملا جا بيافتد . موقع کشيدن کمي نعناع داغ نيز روي آن ميدهيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 10 تا 12 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر