گمج كباب ( غذاي گيلاني ) | غذاهای گوشتي

مواد لازم :
گوشت تكه اي= نيم كيلو
پياز =3 عدد
جعفري سائيده شده= نيم كيلو
انار ترش سائيده شده= به ميزان لازم
آب= 1 ليوان
نمك و فلفل و زردچوبه و روغن= به ميزان لازم
دستور تهيه:
گوشت را با پياز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفري سائيده شده و كمي آب و 1 قاشق روغن روي شعله ملايم مي پزيم ، در حين پخت به غذا سر ميزنيم اگر آبش كم بود اضافه مي كنيم . وقتي گوشت كاملا پخت آب انار ترش يا انار ترش سائيده شده و نمك را اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا خورش جا بيفتد .
غذاي گيلاني نوش جانتان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر