آش سیرابی | آش ها

مواد لازم:
سیرابی= یکعدد
سیر =2 حبه
پیاز=2عدد
نخود و لوبیا=مجموعاً یک استکان
عدس=یک استکان
ماش =یک استکان
گندم=یک استکان
جو پوست کنده یک استکان
برنج =4/1 استکان
سبزی آش خرد شده=250 گرم
نمک و فلفل و ادویه=به میزان لازم
روغن =به میزان لازم
طرز تهیه:
سیرابی را تمیز می شوئیم و خرد کرده و با سیر و یک پیاز کوچک و نمک و ادویه می گذاریم تا بپزد بعد از 4 یا 5 ساعت به آن نخود و لوبیا و گندم و جو را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد پس از 3 ساعت عدس و ماش و برنج و سبزی را هم اضافه می کنیم و می گذاریم 2 یا 3 ساعت دیگر بپزد تا کاملاً آش جا بیفتد.
پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم و به آش اضافه کرده و می گذاریم کمی بپزد. نمک و فلفل آش را اندازه می کنیم.این آش بسیار مقوی است

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر