آش گندم | آش ها

مواد لازم :
اسفناج 2000 گرم
نخود 120 گرم
لوبيا سفيد 120 گرم
عدس 120 گرم
باقلا 120 گرم
پياز 5 عدد
گندم 250 گرم
روغن 200 گرم
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :
اين آش مطبوع است و مواد آن با ساير آشها فرق دارد.
نکته حساس براي تهيه اين آش آنستکه حبوبات و گندم آن قبلا خيس شده و کاملا پخته شود تا لعاب بياندازد چون اين آش برنج ندارد پياز را خرد مي نمائيم و با روغن سرخ مي کنيم در صورت تمايل کمي زرد چوبه بآن ميزنيم و جبوبات و گندم را با پياز داغ و مقداري آب روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا بپزد و مرتب آنرا بهم ميزنيم تا آش لعاب بيندازد اسفناج را تميز کرده درشت خرد ميکنيم و داخل آش مي ريزيم وقتي تمام مواد آش پخته شد و جا افتاد آش را ميکشيم و روي آنرا کمي پياز سرخ کرده و نعناع ميدهيم اگر بخواهيم لعاب آش بيشتر شود ممکن است 2 قاشق سوپخوري آرد را با يکي دو قاشق روغن کمي سرخ کنيم و در اواخر طبخ در آش بريزيم و بهم بزنيم و بعد از چند جوش آش را بکشيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 10 تا 12 نفر کافيست


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر