حليم بادمجان | آبگوشت ها

مواد لازم :
بادمجان 11 عدد
گوشت گوسفند 1000 گرم
لوبيا سفيد 500 گرم
پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري
كشك 2.5 فنجان
روغن 350 گرم
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :
گوشت و لوبيا و پياز داغ را با 3 تا 4 ليوان آب ميگذاريم کاملا بپزد بادنجان ها را پوست ميکنيم سر انها را ميگيريم کمي نمک ميزنيم و با روغن در حرارت ملايم اطرافش را سرخ ميکنيم و بعد بادنجانها و گوشت و لوبيا را خوب ميکوبيم و مخلوط ميکنيم 2 تا 3 ليوان آب و هر مقدار آب گوشتي که داريم داخل گوشت و بادنجان ميريزيم و ظرف را روي حرارت ملايم ميگذاريم و گاهي آنرا بهم ميزنيم تا حليم کاملا جا افتاده کش پيدا کند و آب آن تمام و غليظ شود .ظرف را از روي آتش برميداريم و با کشک مخلوط ميکنيم و در ظرف ميکشيم روي آنرا با نعناع داغ و پياز داغ و گردوي تازه پوست گرفته تزيين مينمائيم . ممکن است مقداري هم گردوي تازه در ظرف جداگانه با حليم بادنجان سرميز ببريم (حليم بادنجان را بدون کشک هم ميشود مصرف کرد) در صورتيکه فصل گردوي تازه نباشد ممکن است مقداري گردوي خشک را شب قبل در آب سرد خيس کرد و پوست گرفت و مصرف نمود. بعضي حليم بادنجان را با عدس تهيه ميکنند ولي حليم بادنجان با لوبياي سفيد رنگش سفيدتر ميشود. در صورت مثرف عدس مقدار آن همان نيم کيلو است .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 8 تا 10 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر