کوفته نخودچی مخصوص بروجرد | غذاهای گوشتي

مواد لازم جهت 4 تا 6 نفر:
گوشت چرخ کرده= 400 گرم
هویج رنده شده= 5عدد متوسط
پیاز رنده شده= 1 عدد متوسط
تره خرد شده= نصف پیمانه
آرد نخودچی= 4قاشق غذاخوری
گردو خرد شده= نصف پیمانه
تخم مرغ= 1عدد
نمک و زردچوبه دلخواه
روغن کمی
مواد لازم جهت سس کوفته:
پیاز یک عدد کوچک خرد شده -گوشت چرخ کرده 100 گرم تره خرد شده یک سوم پیمانه-سرکه یک سوم استکان -شکر 3 قاشق غذاخوری -نمک و زردجوبه مقداری رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری- آردسفید1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس کوفته-
ابتداپیاز خرد شده را در کمی روغن تفت داده و گوشت و نمک و زردجوبه و تره و آخر هم رب را نیز اضافه تفت می دهیم آرد را نیز آخرین لحظه اضافه می کنیم و مقدار 3 لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم سس غلیظ و مواد آن پخته شود.یک ساعت که گذشت می توانید سرکه و شکر را (تاحد ترش و شیرین شدن) اضافه تا بجوشد.

طرز تهیه کوفته
ابتدا گوشت و هویج و پیاز را مخلوط سپس نمک و زردچوبه و گردو و تره را نیز اضافه و آرد نخودچی را همراه تخم مرغ خوب باهم مخلوط می کنیم تا خوب مخلوط شود.بعداز مایه برداشته و به شکل گرد شکل می دهیم و در روغن داغ سرخ کرده و کنار می گذاریم.
هنگامیکه مایه سس غلیظ و آب آن به نصف اولیه رسید کوفته ها رااضافه و حدود نیم ساعت می گذاریم در سس بپزد.این غذا به دلیل داشتن مواد مغذی مثل گردو بسیار مقوی می باشد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر