سوپ ترشك دو | سوپ ها

مواد لازم :
ترشك 500 گرم
سيب زميني 500 گرم
كره 50 گرم
آب گوشت 4 گرم
خامه 75 گرم
تره فرنگي 1 فنجان
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :

تره فرنگي را با كمي كره سرخ ميكنيم و آب گوشت را ميريزيم و ميگذاريم تره فرنگي كاملا بپزد , بعد آنرا از صافي يا دستگاه مخصوص رد ميكنيم , آنگاه سيب زميني پخته را از صافي يا دستگاه مخصوص رد ميكنيم و با تره فرنگي صاف شده مخلوط مينمائيم و در صورتيكه مايه غليظ باشد كمي آب يا آبگوشت بآن ميافزائيم بعد روي حرارت ملايم ميگذاريم آنگاه ترشك تميز كرده و خرد شده را ميريزيم و وقتي ترشك نيز كاملا پخته شد و سوپ جا افتاده سوپ را در سوپخوري ميريزيم و خامه را روي آن ميدهيم .
ترشك نوعي سبزي شبيه اسفناج است كه برگهاي آن ظريفتر و طعم آن كاملا ترش ميباشد .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر