سوپ سبزی | سوپ ها

مواد لازم برای 6 نفر:
آب مرغ = 5 تا 6 لیوان
هویج = 2 عدد
شلغم = یک الی دو عدد
فلفل سبز = 3 عدد
کرفس خرد شده = 3 قاشق سوپخوری
پیاز خرد شده = 3 قاشق سوپخوری
تره فرنگی خرد شده = یک فنجان
ژامبون یا کالباس بی چربی خرد شده = 100 تا 150 گرم
برنج = 75 گرم
گوجه فرنگی خرد شده = دو فنجان
طرزتهیه:
برنج را می شوئیم می گذاریم با آب مرغ نیم پز شود. بعد پیاز و هویج و شلغم
و فلفل خرد شده و تره فرنگی و کرفس را اضافه می کنیم و باندازه کافی نمک
می ریزیم؛ آنگاه ژامبون یا کالباس را می ریزیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را
در سوپ خوری می ریزیم.
بجای ژامبون یا کالباس می توانیم دو فنجان گوشت مرغ خردشده پخته مصرف
.کنیم

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر