سالاد ميگو | سالادها

مواد لازم :
ميگو تاره 400 گرم
كاهو 120 گرم
خامه 150 گرم
روغن زيتون 0.25 فنجان
تخم مرغ پخته 4 عدد
آب ليموترش 3 قاشق سوپخوري
سركه 3 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :

ميگو كنسرو يا يخ زده باشد , در صورتيكه ميگو خشك باشد مقدار آن 250 گرم مي شود , از مغز كاهو استفاده شود , از سركه يا اب ليمو استفاده شود , تخم مرغ پخته سفت شده باشد
ميگو را ميتوان بصورت خشك شده از آجيل فروشيها و يا بصورت كنسرو و يخ زده از خواربار فروشيها تهيه كرد
ميگو اگر خشك باشد در آبجوش مياندازيم تا نرم شود و پوست آنرا ميكنيم و در صورتيكه يخ زده است ميگذاريم يخ آن باز شود پوست آنرا ميكنيم و بعد در آبجوش كمي نمك ميريزيم و ميگو را در آبجوش يكي دو جوش ميدهيم ( ميگو كنسرو باشد پوست كنده و آماده است ) خامه و روغن زيتون و سركه و كمي نمك و فلفل را مخلوط مينمائيم و تخم مرغ سفت را در اين سس رنده ميكنيم و ميگوها را داخل سس ميريزيم و مغز كاهو را خرد ميكنيم و داخل سالاد مي نمائيم و بهم ميزنيم تا تمام مواد مخلوط شود , بعد سالاد را در ديس مي ريزيم و اطراف سالاد را با برگ مغز كاهو و حلقه ليموترش و تربچه تزيين ميكنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر