سالاد بادنجان | سالادها

مواد لازم:
بادنجان قلمی=3 تا 4 عدد
گوجه فرنگی=2 عدد
سرکه=2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون=4 قاشق سوپخوری
نعناع و جعفری خرد شده=1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
بادنجانها را روی آتش یا در فر کبابی می کنیم،به حدی که نرم و پخته شود.بعد پوست آنها را می گیریم و ساطوری می کنیم. کمی آبجوش روی گوجه فرنگیها می ریزیم و پوست آنها را می کنیم و خرد می کنیم. سرکه و روغن زیتون و نعنا و جعفری را با بادنجان مخلوط می کنیم و در آخر کار گوجه فرنگی را می ریزیم و هم می زنیم. سالاد را در ظرف می ریزیم. می توانیم یک عدد تخم مرغ پخته شده را روی آن رنده کنیم.coa

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر