آبگوشت گندم | آبگوشت ها

مواد لازم :
گوشت ماهيچه گوسفندي 750 گرم
لوبيا سفيد 100 گرم
نخود 100 گرم
گندم 3 قاشق سوپخوري
ليمو عماني 5 عدد
روغن 4 قاشق سوپخوري
پياز 3 عدد
زردچوبه 1 قاشق مرباخوري
فلفل قدري
نمك قدري
رب گوجه فرنگي قدري

طرز تهيه :
مقدار 200 گرم لوبيا سفيد و نخود را تميز مي کنيم و مي شوئيم ، سپس گوشت را تکه تکه مي سازيم و يک تا دو قاشق سوپخوري گندم پوست گرفته به آنها اضافه مي کنيم ، بعد زرد چوبه را اضافه مي نمائيم و بهم مي زنيم ، بعد 5 تا 6 ليوان آب سرد داخل گوشت مي ريزيم و مي گذاريم جوش بيايد ، بعد در ظرف را محکم مي بنديم و حرارت را ملايم مي کنيم ، کمي که آبگوشت جوشيد و نيم پز شد ليمو عماني را تکه تکه مي کنيم و هسته آنرا مي گيريم و داخل آبگوشت ميريزيم و مي گذاريم گوشت کاملا بپزد ، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سيب زميني اسلامبولي يا پشندي را پوست مي کنيم و با کمي نمک فلفل داخل آبگوشت مي ريزيم و مي گذاريم سيب زميني بپزد .
مي توانيم تمام مواد را در ظرف بکشيم و سر ميز ببريم و يا يکي دو قطعه گوشت با دو سه عدد سيب زميني و کمي گندم با آبگوشت در ظرف بکشيم و بقيه مواد را خوب بکوبيم و گوشت کوبيده تهيه کنيم و در ديس بکشيم . بديهي است اگر با مقدار آب تعيين شده فوق گوشت نپزد بايد مقداري آب گرم بآن اضافه نمود . ممکن است يک قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي باين آبگوشت اضافه کنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 6 نفر کافيست .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر