سالاد برنج | سالادها


مواد لازم :
برنج 100 گرم
سركه 0.5 فنجان
نخود 0.5 فنجان
نخود فرنگي 0.5 فنجان
آرتيشوك 4 عدد
كرفس خرد شده 55 گرم
تخم مرغ پخته 4 عدد
تربچه 45 گرم
روغن زيتون 1 فنجان

طرز تهيه :

برنج را ميشوئيم با يك پيمانه آب و كمي نمك ميگذاريم بجوشد و پخته شود , بعد آنرا در صافي مي ريزيم , آنگاه روغن زيتون , سركه , نمك و فلفل را مخلوط ميكنيم و قلب آرتيشو را ريز خرد ميكنيم و برنج و سبزي هاي پخته شده را با روغن زيتون و سركه مخلوط ميكنيم و مغز كرفس را ريز خرد ميكنيم و تخم مرغهاي سفت شده را رنده ميكنيم و تمام مواد را در هم مي نمائيم و بهم ميزنيم و در ظرف ميريزيم و با تربچه و زيتون اطراف آنرا تزيين ميكنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر