پوف طلایی | غذاهای گوشتي

مواد لازم:
سیب زمینی= 4 الی 5 عدد متوسط
تخم مرغ= 3 الی 4 عدد
پیاز =2 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده= 400 گرم
نخودفرنگی= یک فنجان پخته شده
شیر = یک سوم لیوان
نمک ؛ فلفل زردچوبه= به میزان لازم
زعفران آب کرده= 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز را خوردکرده سرخ می نماییم. گوشت چرخکرده را اضافه کرده بعداز تفت دادن نمک، ادویه، زردچوبه و رب را نیز اضافه می کنیم. کمی تفت داده با یک سوم لیوان آب می گذاریم بپزد (مثل مایه ماکارونی) درآخر نخودفرنگی را اضافه می کنیم.
سیب زمینی ها را پخته له کرده با شیر و تخم مرغها هم می زنیم. زعفران را اضافه کرده و مایع را در قیف می ریزیم.
ته ظرف نسوز خود را از مایه گوشت ریخته و با قیف مایه سیب زمینی را بصورت شکوفه روی مایه شکل می دهیم تا تمام ظرف را پرکند. اگر قیف موجود نبود خمیر سیب زمینی راروی مایه گوشت صاف می ریزیم. سپس ظرف نسوز را در فر قرار داده با درجه متوسط گریل را روشن می کنیم. وقتی روی سیب زمینی ها طلایی شد از فر درآورده و صرف می کنیم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر