آش ساک | آش ها

مواد لازم :
اسفناج 2000 گرم
لپه 0.5 فنجان
آرد برنج 1 فنجان
گوشت چرخ كرده 500 گرم
روغن 100 فنجان
پياز داغ عسلي 4 قاشق سوپخوري
آب غوره 2 فنجان
تخم مرغ 5 عدد
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :
اگر خواستيم آش فوري حاضر شود ممکن است از ريختن لپه صرفنظر کنيم . در صورت مصرف لپه آنرا با پياز سرخ کرده و 4 تا 5 ليوان آب کمي نمک و کمي زرد چوبه ميگذاريم کاملا بپزد گوشت چرخ کرده را کوفته ريزه مي کنيم و داخل آش ميريزيم ، بعد اسفناج را تميز و خرد مي کنيم و به آش اضافه مي نمائيم ، اسفناج چند جوش که زد و پخته شد آرد برنج را در يک ليوان آب سرد حل مي کنيم و بتدريج داخل آش مي ريزيم و بهم مي زنيم تا آرد برنج گلوله نشود و مي گذاريم آهسته بجوشد و جا بيافتد ، بعد غوره يا آب نارنج را به آش اضافه ميکنيم ، تخم مرغها را در ظرفي ميشکنيم و کمي نمک مي زنيم و مخلوط ميکنيم ، تخم مرغ را نيز کم کم داخل آش مي ريزيم و بهم ميزنيم چند جوش که زد از روي آتش بر مي داريم و روي آش را کمي نعنا داغ ميدهيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 10 تا 12 نفر کافيست


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر