سوشی با گوشت ( ژاپنی ) | غذاهای گوشتي

سوشی یک غذای ژاپنی است که در آن از جلبک دریایی استفاده می شود
ولی می توان به جای جلبک از برگ مو استفاده کرد.
مواد لازم :
آب = 3 اِستكان
سركه = 3/1 اِستكان
شكر = 3/1 اِستكان
نمك = 3 قاشق چايخوری
جلبك دريايی يا برگ مو = 4 تكه 20×20 و ۴تكه20×4
مواد لازم داخل رُل :
اسفناج = 4 پر
ران گوساله = 100 گرم
شكر = 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ = 2 عدد
ترشی زنجبيل رنده شده = 60 گرم
نمك = 1 قاشق چايخوری
طرز تهيه :
سركه و شكرو نمك را با همزن خوب به هم می زنيم تا تبديل به سس شودكه همراه
غذاخورده می شود . برنج را همراه نمك و آب بصورت صافی درست می كنيم پس از
دم كشيدن می گذاريم تا مقداری خنك شود.گوشت گوساله را پخته و به صورت
نوارهايی باريك برش می زنيم.
تخم مرغها را پخته و پوست می كنيم.اسفناج ها را در مقداري آب و نمك می پزيم. يك
تكه حصير بامبو را باز می كنيم.(استفاده از حصير برای بهتر لوله شدن جلبك دريايی
است).نوار باريك 4×20 سانتيمتری را در وسط جلبك دريايی20×20 از بالا به پايين باز
می كنيم. اين كار برای محكم تر شدن كمر جلبك است كه در هنگام لوله كردن از وسط
ترك نخورد . يك لايه برنج روی جلبك يا برگ مو ريخته بطوريكه بالا و پايين آن حداقل 4
سانتيمتر خالی باشد.برنج بايد يكدست و به قطر يك سانتيمتر پهن شود اكنون با
انگشت از راست به چپ يك سانتيمتر از برنج را با دست خالی می كنيم اين خط در
جهت عكس نوار جبلك است سپس يك لايه گوشت و يك لايه اسفناج و يا لايه نازك
كدو را در محل خالي قرار مي دهيم وبه آرامي از طرف نوار جلبك دريايی4 سانتيمتری
جلبك را لوله می كنيم. پس از لوله كردن،جلبك را 4 سانتيمتر با چاقوی تيز برش می
زنيم. غذا آماده سِرو است. اميدوارم خوشتون اومده باشه .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر