کلم پلوی شیرازی | پلو و چلو

مواد لازم:
سبزي( شويد،تره،ريحان،جعفری)= نيم کيلو
زردچوبه=1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و روغن= به ميزان لازم
برنج= نيم کيلو
کلم خرد شده= نيم کيلو
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز=1 عدد
ادويه پلويي=1 قاشق مرباخوري
طرز تهیه:
برنج را خيس کرده بعد از کمي پخت سبزي را اضافه کرده مانند سبزي پلو آبکش مي کنيم.گوشت را به همراه 1 عدد پياز رنده شده ( متوسط ) چنگ مي زنيم . به اندازه سرگنجشکي برداشته و در دست گرد مي کنيم در آرد مي غلتانيم و بعد در روغن کمي سرخ مي کنيم. در حدي که خودش را بگيرد و کنار مي گذاريم . کمي روغن در تابه ريخته يک عدد پياز را خرد مي کنيم و تفت مي دهيم تا بلوري شود. کلم را اضافه کرده به مدت 10 تا 12 دقيقه با حرارت ملايم مي چرخانيم . نمک و فلفل و زردچوبه و ادويه را ريخته دوباره کمي هم مي زنيم. کمي روغن ته قابلمه مي ريزيم مقداري برنج در قابلمه ريخته و از مايع کلم و سرگنجشکي ها روي آن مي ريزيم دوباره برنج ريخته و مواد را روي آن مي ريزيم تا مواد تمام شود. قابلمه را روي حرارت گذاشته تا دم برنج بالا بيايد. دمکني مي گذاريم تا برنج دم بکشد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر