نکاتي براي آش و ابگوشت | آش ها

کد 0701
مواد لازم :
علاقه قدري

طرز تهيه :

براي تهيه آش و آبگوشت به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد :
نکته حساس در تهيه انواع آش جا افتادن آنست کليه آشها بايد کاملا پخته شده و جا بيافتند و بطور کلي وقتي حبوبات آش پخته شد بايد برنج يا رشته آنرا ريخت و بعد از پخته شدن برنج يا رشته سبزي آش را اضافه نمود و بايد توجه نمود وقتي برنج يا رشته لعاب انداخت حرارت آش بايد کاملا ملايم باشد و آش را بايد گاهي بهم زد که ته نگيرد . به تمام آشها مي توانيم يک قاشق زرد چوبه بزنيم .
آبگوشت يکي از غذا هاي اصيل ايراني است که با دقت و توجه ميتوان آنرا با طعم بسيار مطبوع تهيه کرد نکته اي که براي تهيه ابگوشت بايد بآن توجه شود اين است که بعد از جوش آمدن در ظرف را بايد محکم بست و حرارت را ملايم نمود تا آبگوشت با بخار پخته شود و آب آن تبخير نگردد و به اضافه کردن چندين بار آب احتياج پيدا نکند .
سبزي آش شامل : تره ، جعفري ، اسفناج ، شبت ، گشنيز است


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر