آش ميوه | آش ها


مواد لازم :
گوشت چرخ كرده 500 گرم
تره فرنگي 200 گرم
جعفري ساطوري شده 200 گرم
نعناع 200 گرم
گشنيز 200 گرم
برگ چغندر 200 گرم
برنج 200 گرم
پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري
نخود 125 گرم
لوبيا قرمز 125 گرم
آلبالو 500 گرم
گوجه سبز 500 گرم
زرد آلو 500 گرم
گندم 100 گرم
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :
پياز داغ و نخود لوبيا و گندم در صورت تمايل کمي زرد چوبه را با 5 تا 6 ليوان آب ميگذاريم بپزد برنج را اضافه ميکنيم و سبزي را بعد از تميز کردن و خرد کردن وقتي برنج پخته شد داخل آش ميريزيم و گوشت را کوفته ريزه درست ميکنيم و بآن اضافه ميکنيم و آش را گاهي بهم ميزنيم تا کلملا جا بيافتد هسته ميوه ها را ميگيريم و در اواخر طبخ ميوه ها را هم داخل آش ميريزيم باندازه کافي نمک و فلفل ميزنيم بايد ميوه ها پخته شوند ولي زياد له نشوند . در زمستان بجاي ميوه تازه ميتوانيم از يرگ زرد آلو و آلوي زرد خشک و مرباي آلبالو يا آلبالوي خشک استفاده کنيم بديهي است ميوه هاي خشک را بايد در آب خيس کرد بعد مصرف نمود. ميتوانيم باين آش در اواخر طبخ 4 تا 5 قاشق شکر بزنيم تا طعمش ترش و شيرين بشود .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 10 تا 12 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر