سالاد روس یا اولویه دو | سالادها

مواد لازم :
سيب زميني پخته 1 فنجان
لوبيا سبز 0.5 فنجان
نخود فرنگي 0.5 فنجان
لبو 0.5 فنجان
نعناع 0.25 فنجان
ترخون 0.25 فنجان
جعفري ساطوري شده 0.25 فنجان
كالباس 2 فنجان
سس مايونز 1 فنجان
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
سركه 3 قاشق سوپخوري
خيار شور 0.5 فنجان
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :

سالاد روس يا اوليويه را با انواع سبزيجات و گوشتهاي پخته ميتوان تهيه نمود اما بايد دقت كرد اندازه هاي آن متناسب با هم باشند .
سس مايونز را با سركه , روغن زيتون , نمك , فلفل , نعناع , ترخان و جعفري خرد شده مخلوط ميكنيم ساير مواد آماده شده را داخل اين سس مي ريزيم و بهم ميزنيم آنگاه سالاد را در ديس ميريزيم و اطراف آنرا با برگ كاهو و حلقه هاي گوجه فرنگي و خيارشور تريين ميكنيم , ممكن است سالاد را در گوجه فرنگي هاي يك اندازه كه سر آنرا برداشته و داخل آنرا خالي كرده ايم پر كنيم و مطابق شكل تزيين كنيم .
سالاد روس يا سالاد اوليويه با تزيين ژامبون يا كالباس
سالاد روس يا سالاد اوليويه را در ظرف گردي مي ريزيم روي آنرا صاف ميكنيم بعد قطعات ژامبون يا كالباس را بشكل قيف لوله ميكنيم و داخل آنرا كمي جعفري خرد شده با خيارشور خرد شده ميريزيم , بعد با سس مايونز در قيف آنها را پر ميكنيم و روي سالاد بشكل شعاع مي چينيم و روي آنرا با زيتون هسته گرفته كه كمي سس مايونز مايده ايم تزيين ميكنيم , براي تزيين لوله هاي ژامبون يا كالباس اگر بخواهيم سس مايونز غليظ تر شود و بهتر شكل گيرد 2 تا 3 قاشق سوپ خوري سس مايونز را با 2 تا 3 عدد زرده تخم مرغ پخته شده سفت و رنده شده مخلوط ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا كاملا نرم و لطيف شود بعد در قيف ميريزيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر