سوپ فلفل | سوپ ها

مواد لازم :
آب گوشت 5 فنجان
فلفل سبز دلمه اي 500 گرم
هویج 3 عدد
پياز 2 عدد
سيب زميني استامبولي 500 گرم
مرزه 2 قاشق سوپخوري
جعفري ساطوري شده 2 قاشق سوپخوري
خامه 100 گرم
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :

فلفل و هويج و پياز را بشكل خلال نازك خرد ميكنيم و با آبگوشت ميگذاريم بپزد , سيب زميني ها را پوست ميكنيم و خلال مينمائيم و داخل سوپ ميريزيم تا بپزد ولي زياد له نشود و در آخر كار مرزه و جعفري را اضافه ميكنيم و بعد از يكي دو جوش سوپ را در سوپ خوري ريخته و خامه را روي آن ميدهيم , در صورتيكه بخواهيم اين سوپ كمي غليظ بشود يك قاشق سوپ خوري لارد را در 50 گرم كره كمي سرخ ميكنيم وقتي سبزي سوپ پخته شد داخل سوپ ميريزيم و بعد از دو تا سه جوش آنرا در ظرف ميكشيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر