گوجه فرنگی پرشده ( هندی ) | ظباخی هندی

مواد لازم برای 6 نفر:
گوجه فرنگی سفت و بزرگ=6 عدد
کره=50 گرم
پیاز ریز شده=1 عدد متوسط
روغن=5 قاشق غذاخوری
زنجبیل نرم شده=1 قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=1 قاشق چایخوری
فلفل=1 قاشق چایخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
پودر کاری=2/1 قاشق چایخوری
گوشت بره چرخ شده=450 گرم
فلفل سبز=1 عدد
گشنیز تازه
نکته:در این دستور غذایی می توانید بجای گوجه فرنگی از فلفل سبز دلمه ای نیز استفاده کنید.
طرز تهیه:
1.فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت از قبل گرم می کنیم.گوجه فرنگیها را شسته سر آنها را برداشته و داخل آن را خالی می کنیم.
2.ظرف نسوزی را با 50 گرم کره چرب می کنیم و گوجه فرنگیها را در ظرف قرار می دهیم.
3.روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را در آن سرخ می کنیم.
4.حرارت را کم کرده زنجبیل،سیر،فلفل،نمک و پودر کاری را به آن می افزائیم و مخلوط را به مدت 5-3 دقیقه تفت می دهیم.
5.گوشت را به آن افزوده و 15-10 دقیقه می پزیم.
6.فلفل سبز و گشنیز را اضافه کرده و 3 تا 5 دقیقه دیگر مخلوط را تفت می دهیم.
7.با قاشق داخل گوجه فرنگیها را از مخلوط گوشت پر می کنیم و سر آنها را می گذاریم.گوجه فرنگیها را در فر به مدت 20-15 دقیقه می پزیم.
8.گوجه فرنگیها را در ظرف کشیده و به صورت گرم صرف می کنیم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر