سالاد آنديو دو | سالادها

مواد لازم :
آنديو خام خرد شده 500 گرم
روغن زيتون 0.5 فنجان
سركه 2 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :

برگهاي زرد روي آنديو را ميگيريم سپس آنرا ميشوئيم و خشك ميكنيم , بعد نمك و فلفل را در سركه حل و روغن زيتون را اضافه ميكنيم و آنديوها را در ظرف مي چينيم سس را در سس خوري مي ريزيم و موقع صرف سالاد روي آن ميدهيم به اين سس 50 گرم خامه نيز ميتوانيم اضافه كنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر