سالاد كرفس | سالادها

مواد لازم :
كاهو 120 گرم
كرفس خرد شده 120 گرم
قارچ كنسرو شده 250 گرم
گردو 3 قاشق سوپخوري
سس مايونز 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري
سركه 2 قاشق سوپخوري
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :

مي توان بجاي قارچ از يك قوطي متوسط كنسرو قارچ استفاده نمود , گردو پوست گرفته و خرد شده باشد , مغز كاهو استفاده شود , كرفس مغزدار باشد
ساقه كرفس را خلال ميكنيم مغز كاهو را نيز به رشته هاي نازك مي بريم و سس مايونز را با نمك , فلفل , سركه و روغن زيتون مخلوط ميكنيم , بعد قارچ را تميز مي نمائيم و خلال مانند حرد و كمي سرخ ميكنيم , سپس تمام مواد را باسس مخلوط ميكنيم و در ظرف ميريزيم و روي سالاد را با مغز گردو نيمه شده و لبوي قالب زده و زيتون تزيين ميكنيم , قارچ تازه را ممكن است خام مصرف كنيم و كنسرو را سرخ نمي كنيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر