سالاد آرتيشو | سالادها

مواد لازم :
آرتيشوك 4 عدد
هندوانه 4 عدد
پياز 8 عدد
قارچ 250 گرم
زيتون سبز 10 عدد
روغن زيتون 1 فنجان
سركه 0.5 فنجان
آب ليموترش 0.5 فنجان
فلفل قدري
نمك قدري

طرز تهيه :

آرتيشو را با آب و كمي نمك ميپزيم تا نرم شود برگهاي روي آرتيشو را جدا و ته آرتيشو را تميز ميكنيم و تيغهاي ريز آنرا ميگيريم , قلب آرتيشو را خرد ميكنيم , بعد هويج و پياز را جداگانه مي پزيم و هويج را حلقه حلقه ميبريم سپس قارچ را تميز كرده با يكي دو قاشق روغن زيتون اندكي سرخ ميكنيم بطوريكه آب قارچ كاملا كشيده شود , آنگاه سركه و نمك و فلفل و روغن را مخلوط ميسازيم و سبزيهاي آماده را با زيتون داخل سس ميريزيم و بهم ميزنيم , بعد سالاد را در ظرف بلور گودي ميريزيم و روي آنرا با چند دانه زيتون سياه و سبز و پياز ريز سفيد تزئين مي كنيم , ممكن است داخل سس اين سالاد را دو يا سه قاشق سس مايونز بريزيم ( پياز اين سالاد را هم ممكن است با كمي آب و نمك پخت و هم بطور خام مصرف نمود ) .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين سالاد براي 4 تا 6 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر