نکاتی برای تهیه سوپها | سوپ ها

مواد لازم :
علاقه قدري

در مورد سوپها به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد :
سوپ يکي از غذاهاي اوليه است که انسان تهيه آنرا آموخته است. زيرا از همانروزهائي که بشر يادگرفت که ظرفي را روي آتش بگذارد و گوشت را پخته بخورد . يکي از اولين غذاها سوپ بود. او پس از اينکه گوشت را با آب پخت براي اينکه بو و طعمي بآن بدهد از سبزي هاي مختلفي که خوش مزه بودند استفاده کرد.
هنوز زنان فرانسوي از اين رسم پيروي ميکنند و در خيلي از خانه ها هميشه ظرفي را در روي آتش بنام ظرف روي آتش دارند که در آن تکه هاي اضافي گوشت و استخوان و سبزيجات و غيره ريخته و کم کم بحالت دم نه جوش همه آنها پخته ميشوند و طعم مطبوعي از خود باقي ميگذارند در اغلب خانه هاي دهاتي فرانسه يک چنين غذائي هميشه آماده وجود دارد تهيه انواع سوپ بيتگي به سليقه و ذائقه ملل مختلف دارد. بعضي ها در سوپ جو ، برنج ، و يا ماکاروني اضافه ميکنند.
در قرن شانزدهم هم سوپي بنام رستوران ناميده ميشد که براي تجديد قوا و تقويت تجويز ميشد.
شخصي محلي باز کرد که در آنجا فقط اينگونه سوپ سرو ميشد و نام آنرا (رستوران) ناميد . از آن زمان بمحلهائي که غذا براي عموم تهيه ميشود نام رستوران متداول شده است.
امروزه سوپ داراي دو هدف دو گانه است .
اشتها را تحريک ميکند.
داراي مواد مقوي و خيلي مغذي مي باشد.
براي تهيه سوپ بايستي به بقيه صورت غذا توجه داشته باشيم اگر غذا عادي و خيلي سنگين نيست بايستي سوپهاي خامه يا مواد مغذي مشابه آن سرو نمود .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر