سوپ گندم | سوپ ها

مواد لازم :
گندم 100 گرم
آب گوشت 5 فنجان
هندوانه 3 قاشق سوپخوري
خامه 100 گرم
سس سفيد 2 فنجان
رب گوجه فرنگي قدري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :

بهتر است گندم را بعد از شستن يكي دو ساعت خيس كنيم تا زودتر بپزد بعد گندم را با آب گوشت ميگذاريم بپزد و كاملا لعاب بيندازد و هويج را اضافه ميكنيم بعد از چند جوش كه هويج پخته شد سس سفيد را داخل سوپ ميريزيم و ميگذاريم سوپ آهسته بجوشد و كمي غليظ شود سوپ را در سوپخوري ميريزيم و خامه را روي آن ميدهيم و كمي رب گوجه فرنگب به آن ميزنيم , ممكن است كمي جعفري خرد كرده نيز روي سوپ بپاشيم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر