سوپ برش دو | سوپ ها

گوشت سر دست گوسفند 1300 گرم
كلم 1000 گرم
هویج 2 عدد
چغندر 1 عدد
سيب زميني 3 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
خامه 150 گرم
لوبيا سبز 250 گرم
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :

گوشت را قطعه قطعه ميكنيم و با مقداري آب ميگذاريم بپزد بعد كلم را خرد و چغندر و هويج را خلال ميكنيم و با لوبيا و كلم داخل گوشت ميريزيم تا بپزد . آنگاه سيب زميني را خلال ميكنيم و بدان اضافه مينمائيم تا سيب زميني نيز بپزد و بآن نمك و فلفل بقدر كافي ميزنيم , بعد رب گوجه فرنگي را در كمي آب حل ميكنيم و داخل برش ميريزيم و ميگذاريم برش چند جوش بزند , بعد استخوانهاي گوشت را خارج ميكنيم و برش را در ظرف ميكشيم و روي آنرا خامه ميريزيم در صورتيكه بخواهيم آب برش كمي غليظ شود ممكن است يك قاشق آرد را در كمي كره يا روغن كمي سرخ كنيم و وقتي گوشت و سبزيجات پخته شد داخل برش بريزيم , چون معمولا برش را از گوشت گاو يا گوساله تهيه ميكنند لذا مقدار آب براي پختن آن متناسب با نوع گوشت آن است .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين غذا براي 4 تا 6 نفر کافيست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر