آش سالك salk | آش ها

مواد لازم :
اسفناج =2 كيلو
لپه =75 گرم
آرد برنج =1 پيمانه
گوشت چرخ كرده=نيم كيلو
پياز=1 عدد
تخم مرغ =4 عدد
آبغوره = به اندازه كافي
نمك و فلفل روغن به اندازه كافي
طرز تهيه:
لپه راپاك کرده و مي پزيم، اسفناج راشسته و با مقداری نمک به لپه پخته شده اضافه می کنیم. آرد برنج رابا آب گرم حل مي كنيم تا گلوله نشود سپس آن را به اسفناج و لپه اضافه کرده مي پزيم
پس از آن که پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده کردیم به آم نک اضافه کرده ورز مي دهيم و بصورت كوفته ريزه درمي آوريم وسپس آن را در روغن تفت مي دهيم يا بصورت خام به آش اضافه می کنیم پياز راخرد و سرخ کرده و سپس آن را در آش مي ريزيم زمانی که آش حاضر شد، حرارت را كم کرده تخم مرغ ها را در يك طرف مي ريزيم و با چنگال مي زنيم تا زرده و سفيده با هم مخلوط شود به کمک یک صافي سيمي تخم مرغ زده شده را روی سطح آش میریزیمبه شکلی که روی اش از تخم مرغ پر شود و تخم مرغ به شكل رشته درآید وقتي كه تخم مرغ بسته شد آبغوره به اندازه كافي به آش اضافه می کنیم و زمانی که جا افتاد از روي حرارت بر مي داريم و با نعناع داغ روي آش را تزيين مي كنيم.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر